Česká a zahraniční judikatura o uzavírání obchodních smluv - Brtník, Filip (2006)
Cílem této práce je zjistit, zda se teoretické nuance, které stojí v pozadí právní úpravy obchodněprávních úkonu, též projevují v judikatuře českých soudů.