Skutečná škoda a ušlý zisk v české a zahraniční judikatuře - Pustějovský, Ondřej (2006)
Česká a rakouská úprava náhrady škody. Česká a rakouská judikatura týkající se náhrady škody. Stanovení skutečné škody a ušlého zisku.