Specifika kontraktace u veřejného zadávání zakázek - Koníček, Martin; Bejček, Josef, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Cílem práce je vystihnout specifika kontraktace při zadávání veřejných zakázek, na rozdíl od běžné obchodněprávní kontraktace. Dále jsou kontraktační postupy při zadávání veřejných zakázek porovnány s právní úpravou minulou podle zákona 199/1994 Sb. a rovněž s nově navrhovanou právní úpravou.
The aim of the thesis is to render an account of differences between the process of public procurement and common contracting among private entrepreneurs.
Vedoucí práce: Josef Bejček.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: veřejné zakázky; public contracts; diplomové práce