Specifika kontraktace u veřejného zadávání zakázek - Koníček, Martin (2006)
Cílem práce je vystihnout specifika kontraktace při zadávání veřejných zakázek, na rozdíl od běžné obchodněprávní kontraktace. Dále jsou kontraktační postupy při zadávání veřejných zakázek porovnány s právní úpravou minulou podle zákona 199/1994 Sb. a rovněž s nově navrhovanou právní úpravou.