Soukromoprávní odpovědnost lékaře - Kolářová, Klára (2006)
Moje diplomová práce se týká soukromoprávní odpovědnosti lékaře při vykonávání preventivní péče. Je zaměřena zejména na obecnou odpovědnost a jsou popsány speciální druhy odpovědnosti dle občanského zákoníku. Též je nastíněna koncepce odpovědnosti lékaře ve Spojených státech amerických.