Právní norma - Morávek, Jan; Harvánek, Jaromír, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra právní teorie (2006)
Právní norma, klasifikace právních norem, působnost právních norem, charakteristické znaky a mechanismus společenského působení práva. Komparace vybraných právních teoretiků.
Legal Norm, classification and force of legal norms, characteristics and mode of action of law in society. Comparision of any ideas of jurists.
Vedoucí práce: Jaromír Harvánek.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: právní normy; právní věda; jurisprudence; diplomové práce