Základní lidská práva a svobody a jejich procesní ochrana - Knob, Martin (2006)
Základní lidská práva a svobody a jejich procesní ochrana. Pojetí a vývoj. Zakotvení lidských práv a jejich ochrana v právním řádu České republiky. Ochrana lidských práv na mezinárodní úrovni.