Překážky v práci - Kalendová, Kateřina (2006)
Diplomová práce se konkrétne zabývá překážkami jak na straně zaměstnance, tak na straně zaměstnavatele. Diplomová práce je rozdělena do pěti kapitol, z nichž každá se zabývá určitým tématem, kde jsou vysvětlena klíčová slova. Rozhodujícím bodem je otázka nového návrhu úpravy zákoníku.