Trestná činnost páchaná příslušníky Policie ČR - Říčková, Iveta, 1982- (2006)
Tato práce popisuje a vysvětluje trestnou činnost příslušníků Policie České republiky prostřednictvím typických a nejčastěji páchaných trestných činů policistů. Vymezuje současnou právní úpravu služebního poměru, v oblasti sankcí za porušení jednání ji srovnává s úpravou budoucí.