Notářská činnost - Horák, Jiří (2006)
Diplomová práce pojednává o činnosti notáře dle §2 zákona 358/1992 Sb. o notářích a jejich činnosti (dále jen notářský řád) a další notářské činnosti. Obsahem práce je vymezení pojmu notářská činnost, obecný výklad významu funkce notáře.