Využívání vnitřních informací na kapitálových trzích - Doležálek, Vít (2006)
Práce pojednává o problému využívání vnitřních informací na kapitálových trzích (insider trading). Téma srovnává americkou právní úpravu insider trading s detailním rozborem českých právních pravidel platných v této oblasti, a dále řeší slučitelnost s evropským právem a efektivnost naší právní úpravy.