Ochrana informací v českém obchodním právu - Plíšek, Milan (2006)
Diplomová práce Ochrana informací v českém obchodním právu je tvořena třemi tematickými celky,které mají za úkol poskytnout ucelený pohled na tuto problematiku. V první části je rozebrána obecná teorie informace a dalších souvisejících pojmů. Nejpodstatnější je pak část druhá,která se zabývá využitím institutů obcodního zákoníku. Je zde rozebráno obchodní tajemství,ochrana pomocí práva nekalé soutěže a závazkové vztahy týkající se informací a jejich ochrany.