Privatizace bytového fondu v evropském kontextu - Petr, Pavel, 1980- (2006)
Diplomová práce nazvaná Privatizace bytového fondu v evropském kontextu se zabývá změnou vlastnictví k bytovému fondu na území České republiky. Nejde o privatizacei ve smyslu odstátnění, ale o převody bytového fondu z rukou nestátních subjektů zejména obcí. Práce poskytuje pohled na možné způsoby uvedeného procesu a zároveň srovnání jednotlivých forem privatizace. Problematiku postihuje také v evropském kontextu.