Zastoupení v občanském právu - Aujeská, Soňa; Dobešová, Lenka, 1972-; Masarykova univerzita. Katedra občanského práva (2006)
Zastoupení v občanském právu - stručný všeobecný přehled.
Representation in Civil Law - description and enumeration of the forms of representation, both natural and juridical persons.
Vedoucí práce: Lenka Dobešová
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006
Keywords: občanskoprávní vztahy; zastoupení (právo); civil-law relations; diplomové práce; master's theses