Uznání a výkon cizích soudních rozhodnutí po vstupu České republiky do Evropské unie - Němcová, Aneta (2006)
Práce se zaměřuje na oblast mezinárodního práva procesního, a to konkrétně na problematiku uznání a výkonu cizích soudních rozhodnutí. Cílem práce je poskytnout komplexní pohled na problematiku uznání a výkonu cizích soudních rozhodnutí v České republice po jejím vstupu do Evropské unie.