Některé aspekty mezinárodního elektronického obchodu se zřetelem k placení - Netušil, David (2006)
Práce se zabývá vybranými aspekty mezinárodního elektronického obchodování. Kapitola "Základní koncepční východiska e-obchodování" obsahuje základní rozdělení e-obchodních vztahů a dále problematiku zvláštního virtuálního prostoru především počítačových sítí, ve kterém se mezinárodní e-obchod realizuje.