Ochrana slabší smluvní strany v rámci zákona o mezinárodním právu soukromém a procením a Úmluvy o právu rozhodném pro závazky ze smluv - Kučerová, Ida (2006)
Srovnání zajištění ochrany slabšího subjektu smluvního vztahu v zákoně o mezinárodním právu soukromém a procesním a v Úmluvě o právu rozhodném pro závazky ze smluv.