Development assistance and the politics of exclusion Millenium challenge revisited - Koutková, Karla (2005)
Rozvojova spoluprace a politika exkluze. Pripad Millenium Challenge Rozvojova spoluprace a politika exkluze. Pripad Millenium Challenge.