Epigrafické památky na Rýmařovsku - Dokládalová, Pavlína (2006)
Diplomová práce Epigrafické památky na Rýmařovsku je soupisem epigrafických památek tedy nápisů, v rýmařovském regionu, přičemž tento region je vymezen jako bývalý okres Rýmařov. Katalog obsahuje celkem 177 chronologicky seřazených nápisů (z celkem 45 obcí) vzniklých od nestarších dob do roku 1945