I tre gruppi di personaggi in Canne al vento di Grazia Deledda - Řezníček, Dalibor; Šebelová, Zuzana, 1968-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2005)
The three groups of figures in the book "Canne al vento" from Grazia Deledda.
Vedoucí práce: Zuzana Šebelová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2005.
Keywords: bakalářské práce