Indikace a kontraindikace masáží u žen v období těhotenství - Neveselý, Milan; Hansgut, Vladimír, 1948-; Masarykova univerzita. Fakulta sportovních studií (2006)
Milan Neveselý, Indikace a kontraindikace masáží u žen v období těhotenství, Brno, 2005, 34s. Klíčová slova: dějiny, druhy, výživa, cvičení, masáž, indikace Bakalářská práce se zabývá problematikou masáže u žen v období těhotenství. Popisuje masážní techniky a vhodná cvičení.
Milan Nevesely, Indication and contra-indication massage for women in the gravidity period, Brno, 2005, 46s. Key words: history, style, nutrition, training, massage, indication Bachelor's work deals with problems of massage for women in the gravidity period. Describe massage techniques and acceptable training.
Vedoucí práce: Vladimír Hansgut
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: masáže; těhotenství; výživa člověka; human nutrition; massages; pregnancy; bakalářské práce