Indikace a kontraindikace masáží u žen v období těhotenství - Neveselý, Milan (2006)
Milan Neveselý, Indikace a kontraindikace masáží u žen v období těhotenství, Brno, 2005, 34s. Klíčová slova: dějiny, druhy, výživa, cvičení, masáž, indikace Bakalářská práce se zabývá problematikou masáže u žen v období těhotenství. Popisuje masážní techniky a vhodná cvičení.