Taktické, technické a právní meze praktického výcviku sebeobrany - Škop, Ctirad; Reguli, Zdenko, 1973-; Masarykova univerzita. Fakulta sportovních studií (2006)
Snahou této práce bylo shrnout teoretické poznatky, které se větší měrou zabývyjí rozborem sebeobrany z hlediska taktiky,techniky a práva.
Purpose of this study was to collect information from available sources which engange analysis of selfdefenses from this point of view tactics, technique and law.
Vedoucí práce: Zdenko Reguli
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: protiprávní úkony; sebeobrana; sportovní trénink; self-defense; sports training; torts; bakalářské práce; bachelor's theses