Výživa při jednotlivých sportovních odvětvích - výživa ve fitness - Neveselý, Roman (2006)
Roman Neveselý, Výživa při jednotlivých sportovních odvětvích výživa ve fitness, Brno, 2005, 46s.Klíčová slova: fitness, sport, výživa, živiny, trénink, zdravý Bakalářská práce se zabývá problematikou výživy ve fitness a sportovním aerobiku. Popisuje zásady výživy v tomto sportu.