Doplňky výživy - Rašková, Zuzana (2006)
Tato práce je zaměřena na doplňky výživy důležité ve sportu. Zabývám se zde mimo jiné aminokyselinami, antioxidanty, vitamíny a minerálními látkami, sacharidy atd.