Modelovaný trénink jako součást přípravy horolezce - Závodský, Tomáš (2005)
Anotace Autor: Tomáš Závodský Název: Modelovaný trénink jako součást přípravy horolezce. Obsahem této práce jsou příklady modelovaných situací v horolezeckém sportu a vyzdvihnutí významu modelovaného tréninku pro horolezectví. Počet stran: 48 V Brně 2005.