Problematika showdownu u zrakově postižených jedinců - Tomková, Irena (2005)
Tato práce pojednává o zrakově postižených a možnostech jejich sportovní aktivity. Hlavní část je věnována showdownu (aplikovaný stolní tenis pro zrakově postižené) a využití kompenzačních cvičení po této aktivitě.