Komparativní analýza basketbalu žen na mistrovství Evropy 2003 a olympijských her 2004 - Palupa, Tomáš (2005)
Tato diplomová práce poskytuje informace o statistikách reprezentačního družstva ČR na ME 2003 a OH 2004. Zároveň se snaží tyto výsledky srovnávat. Podklady pro výsledky jsem získal pomocí videotechniky.