Drogová kriminalita : problematika dokazování - Chocholatý, Jan (2004)
Cílem této práce bylo přiblížit současnou praxi vyšetování drogových deliktů a konfrontovat jí s možnostmi, které přináší právní úprava obsažená v trestněprávních předpisech. Praxe i předpisy byly podrobeny kritickému rozboru, který jsem pro srozumitelnost přiřadil ke každému konkrétnímu zákonnému ustanovení na tom místě práce, kde jsem se o něm v této práci zmínil. Za velmi přínosné sám považuji zejména u jednotlivých ustanovení uvedené úvahy de lege ferenda, odkazy na podobné instrumenty používané v jiných státech a rozbory dosud navržených změn našich zákonů.