Hodnocení herního výkonu hráčů fotbalu a jeho srovnání s hodnocením v médiích - Titz, Jiří; Bedřich, Ladislav, 1949-; Masarykova univerzita. Katedra kinantropologie (2005)
V teoretické části práce je popsán fotbal a jeho historie, struktura herního výkonu a použité metody. V praktické části analyzujeme získané kvantitativní a kvalitativní znaky herních činností jednotlivce ve fotbale vzhledem k hodnocení jeho výkonu v médiích.
The theoretic part describes football and its history, the structure of game efficiency and used methods. The practical part analyses quantity and quality signs of individuals game activities in football in comparison with assessing of his efficiency in media.
Vedoucí práce: Ladislav Bedřich
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: fotbal; média; sportovní výkony; media; soccer; sports performance; diplomové práce; master's theses