Hodnocení herního výkonu hráčů fotbalu a jeho srovnání s hodnocením v médiích - Titz, Jiří (2005)
V teoretické části práce je popsán fotbal a jeho historie, struktura herního výkonu a použité metody. V praktické části analyzujeme získané kvantitativní a kvalitativní znaky herních činností jednotlivce ve fotbale vzhledem k hodnocení jeho výkonu v médiích.