Arteterapie ve speciální pedagogice : účinné faktory vývojové arteterapie - integrativní přístup - Hrouzek, Petr (2006)
Disertační práce je zacílena na budování konceptuální teorie vývojové arteterapie a jejích účinných faktorů na základě srovnávací analýzy zdrojových teorií a empirických zjištění uzpůsobené v rámci teoretického kvalitativního šetření.