Nová právní úprava ochranných známek a elektronická media - Horáček, Roman, 1966- (2006)
Úkolem této práce byl teoretický rozbor právního institutu ochranných známek s přihlédnutím k nové právní úpravě ochranných známek včetně dopadu na jiné právní instituty práv na označení a elektronická média a uvedení příslušné, dostupné správní a soudní judikatury. Práce svým členěním slouží k hlubší orientaci v problematice práv na označení především ochranných známek, označení původu a zeměpisných označení, včetně navazující kapitoly týkající se soudního řízení ve věcech práv průmyslových a přezkumu správních rozhodnutí Úřadu průmyslového vlastnictví.