Místní agenda 21 praktické informace pro města, obce a regiony v ČR. (Ministerstvo životního prostředí ČR, 2005)
CD-ROM obsahuje kritéria MA21 pro měření kvality měst a obcí, informace k MA21 ze světa i ČR, praktické návody