The multiple ligament injured knee : a practical guide to management /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fanelli, Gregory C. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: New York : Springer, c2004.
Edition:1st ed.
Subjects:
LEADER 01935cam a22005297a 4500
001 MUB01000453575
003 CZ BrMU
005 20180126061132.0
008 060511s2004 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
020 |a 0-387-40548-8  |q (váz.) :  |c Kč 4598,00 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
080 |a 611.72  |2 MRF 
100 1 |a Fanelli, Gregory C.  |7 mub2018979073  |4 aut 
245 1 4 |a The multiple ligament injured knee :  |b a practical guide to management /  |c Gregory C. Fanelli. 
250 |a 1st ed. 
260 |a New York :  |b Springer,  |c c2004. 
300 |a xiv, 268 s. :  |b il. 
500 |a Index. 
504 |a Bibliografie v textu. 
650 0 7 |a ligamenta  |2 czmesh 
650 0 7 |a poranění kolena  |2 czmesh 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20060511  |l MUB01  |h 1324 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1012 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1534 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100423  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0046 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0727 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0042 
CAT |c 20150807  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20180126  |l MUB01  |h 0611 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1904 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 1OR  |b 1.ortopedie  |3 1OR-453575-01  |9 1OR-453575-01  |6 3147022891  |5 3147022891  |8 20060511  |f 78  |f Mimo UK  |r 20060511  |s kup 
AVA |a MED50  |b LF  |c 1.ortopedie  |d 1OR-453575-01  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j 1OR