Graphes et hypergraphes /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Berge, Claude, 1926-2002 (Author)
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Dunod, 1970
Series:Monographies universitaites de mathématiques
Subjects:
LEADER 01677nam a22004457a 4500
001 MUB01000448924
003 CZ BrMU
005 20190524142404.0
008 060302s1970 fr ||||| |||||||||||fre d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
040 |a BOD004  |b cze 
080 |a 519  |2 MRF 
100 1 |a Berge, Claude,  |d 1926-2002  |7 mzk2003208863  |4 aut 
245 1 0 |a Graphes et hypergraphes /  |c Claude Berge 
260 |a Paris :  |b Dunod,  |c 1970 
300 |a xviii, 502 s. 
490 1 |a Monographies universitaites de mathématiques 
650 0 7 |a teorie grafů  |7 ph126555  |2 czenas 
650 0 9 |a graph theory  |2 eczenas 
830 0 |a Monographies universitaites de mathématiques 
CAT |a FUCHSOVA  |b 02  |c 20060302  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2247 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0309 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0044 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20130226  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0718 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190524  |l MUB01  |h 1424 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-18549  |6 4890/73  |5 3145094900  |4 DPČ: 104/73  |8 20060302  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180524  |r 20060302 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-18549  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK