"Vnitřní odsun" průběh, motivy a paralely přesídlování německého obyvatelstva do vnitrozemí v českých zemích v letech 1947-1949 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, Tomáš, 1973- (Dissertant)
Other Authors: Malíř, Jiří, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
LEADER 16397ntm a22039377a 4500
001 MUB01000448096
003 CZ BrMU
005 20060221064753.0
008 041123s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
040 |a BOD001  |b cze 
080 |a 94(437.3)  |2 MRF 
080 |a 323.1  |2 MRF 
100 1 |a Dvořák, Tomáš,  |d 1973-  |7 js20060922008  |% UČO 16710  |4 dis 
245 1 0 |a "Vnitřní odsun"  |h [rukopis] :  |b průběh, motivy a paralely přesídlování německého obyvatelstva do vnitrozemí v českých zemích v letech 1947-1949 /  |c Tomáš Dvořák. 
260 |c 2005. 
300 |a 212 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Malíř. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2005. 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
700 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |% UČO 2183  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Historický ústav  |7 kn20010709453  |4 dgg 
CAT |a BART  |b 02  |c 20060220  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BART  |b 02  |c 20060221  |l MUB01  |h 0647 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0118 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100528  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110315  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0044 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130509  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130606  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130618  |l MUB01  |h 0634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130725  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130725  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131024  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140218  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140312  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140312  |l MUB01  |h 1529 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140313  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150818  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150917  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160119  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160120  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1313 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160209  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160210  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160308  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160330  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160331  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161020  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161025  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0608 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161026  |l MUB01  |h 0623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161027  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161103  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1649 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170726  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171031  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180109  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180418  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180419  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180426  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180502  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180502  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1527 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1530 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1539 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181017  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181030  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181030  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190207  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190212  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190213  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190516  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191016  |l MUB01  |h 1250 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-13734  |5 2570601334  |8 20060220  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-13734  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j SKLAD