Strečink : 240 cvičení pro dokonalé protažení celého těla /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovaříková, Klára, 1978- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2006
Edition:1. vyd.
Series:Sport Extra
Subjects:
LEADER 03560nam a22007217a 4500
001 MUB01000445488
003 CZ BrMU
005 20140904132016.0
008 060111s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
015 |a cnb001526216 
020 |a 80-247-1342-X 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD034 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.411.012.88  |2 MRF 
080 |a 796.015.132  |2 MRF 
100 1 |a Kovaříková, Klára,  |d 1978-  |7 mzk2006317977  |4 aut 
245 1 0 |a Strečink :  |b 240 cvičení pro dokonalé protažení celého těla /  |c Klára Buzková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2006 
300 |a 219 s. :  |b il. 
490 1 |a Sport Extra 
650 0 7 |a strečink  |7 ph126137  |2 czenas 
650 0 7 |a kondiční cvičení  |7 ph121793  |2 czenas 
650 0 9 |a stretching exercises  |2 eczenas 
650 0 9 |a condition exercises  |2 eczenas 
830 0 |a Sport Extra 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20060111  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20060112  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2153 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0602 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0116 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1049 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2246 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0308 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0043 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0712 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20140904  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20140904  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0005 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170819  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2314 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 796.01-BUZK  |9 HLAVO-445488-06  |5 4303010236  |8 20080515  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20080515 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 796.41-BUZK  |9 CACEK-445488-05  |5 4303008265  |8 20061206  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20061206 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 796.41-BUZK  |9 VACU-445488-04  |5 4303007588  |8 20060714  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20060714 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-BUZK  |9 BUBNI-445488-03  |5 4303007587  |8 20060714  |f 74  |f Měsíční  |r 20060714 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-BUZK  |9 MATEJ-445488-07  |5 4303011736  |8 20091126  |f 74  |f Měsíční  |r 20091126  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-BUZK  |9 VV-445488-01  |5 4303006946  |8 20060111  |f 74  |f Měsíční  |r 20060111 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-BUZK  |9 VV-445488-02  |5 4303006947  |8 20060111  |f 74  |f Měsíční  |r 20060111 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-BUZK  |9 VV-445488-08  |6 3284008953  |5 3284008953  |8 20140904  |f 74  |f Měsíční  |r 20140904  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 796.01-BUZK  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 3  |h N  |i 189  |j VV