Podvečerní děkování : vzpomínky, texty a rozhovory /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heller, Jan, 1925-2008 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 2005.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02784cam a22007577a 4500
001 MUB01000444516
003 CZ BrMU
005 20060203111405.0
008 051217s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
015 |a cnb001636003 
020 |a 80-7021-809-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 27-1/-2  |x Křesťanská teologie. Dogmatická teologie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (047.53)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
080 |a 2-6-335  |2 MRF 
080 |a 274/278-1-051  |2 MRF 
100 1 |a Heller, Jan,  |d 1925-2008  |7 jk01040666  |4 aut 
245 1 0 |a Podvečerní děkování :  |b vzpomínky, texty a rozhovory /  |c Jan Heller. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 2005. 
300 |a 299 s. 
600 1 7 |a Heller, Jan,  |d 1925-2008  |7 jk01040666  |2 czenas 
650 0 7 |a evangeličtí teologové  |7 ph120051  |2 czenas 
650 0 7 |a religionisté  |7 ph125112  |2 czenas 
650 0 9 |a Evagelical theologians  |2 eczenas 
650 0 9 |a religious scientists  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
655 7 |a rozhovory  |7 fd133303  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20051217  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20060125  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20060203  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061102  |l MUB01  |h 1143 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0526 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100427  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1651 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1347 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130206  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0710 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150814  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2313 
M54 |a 283ia 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-33805  |5 2570510931  |4 *  |8 20051217  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-33805  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j SKLAD