Sup Divoká zahrada : dokumentární filmy Jany Dostálové a Davida Musila.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Video
Language:Czech
Published: Brno : Czum, 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02344cgm a22006137a 4500
001 MUB01000442874
003 CZ BrMU
005 20200721112021.0
008 051130s2005 xr ||||||||||| |||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD114 
080 |a 502.1  |2 MRF 
245 0 0 |a Sup  |h [videozáznam] ;  |b Divoká zahrada : dokumentární filmy Jany Dostálové a Davida Musila. 
260 |a Brno :  |b Czum,  |c 2005. 
300 |a 1 DVD :  |b zvuk, barev. 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 7 |a environmentalismus  |7 ph114474  |2 czenas 
650 0 7 |a zahrady  |7 ph116727  |2 czenas 
650 0 7 |a dokumentární filmy  |7 ph127366  |2 czenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a environmentalism  |2 eczenas 
650 0 9 |a gardens  |2 eczenas 
650 0 9 |a documentary films  |2 eczenas 
655 7 |a videozáznamy  |7 fd202533  |2 czenas 
700 1 |a Musil, David  |7 jx20100106018  |4 oth 
700 1 |a Dostálová, Jana,  |d 1943-  |7 uzp2006321079  |4 oth 
740 0 2 |a Divoká zahrada  |* (Přít.) 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20051130  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20051130  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061031  |l MUB01  |h 1343 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091004  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110610  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20110729  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20111112  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111122  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0043 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0706 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150803  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150803  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1050 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 1120 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 LIBRO  |b Librová  |3 DVD-8  |5 4240736494  |8 20051130  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20051130  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Librová  |d DVD-8  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j LIBRO