Brána nebes : bohové a démoni starého Egypta /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janák, Jiří, 1976- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Libri, 2005.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02897cam a22008057a 4500
001 MUB01000442736
003 CZ BrMU
005 20130307150712.0
008 051128s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
015 |a cnb001630858 
020 |a 80-7277-235-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 25  |x Náboženství, mytologie, kulty  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (038.072)  |2 MRF 
080 |a 2-167.62  |2 MRF 
080 |a 251-14-162.4  |2 MRF 
080 |a 251-14-162.6  |2 MRF 
080 |a 251  |2 MRF 
100 1 |a Janák, Jiří,  |d 1976-  |7 mzk2003193090  |4 aut 
245 1 0 |a Brána nebes :  |b bohové a démoni starého Egypta /  |c Jiří Janák. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2005. 
300 |a 220 s. :  |b il. 
655 7 |a výkladové slovníky  |7 fd133855  |2 czenas 
650 0 7 |a bohové  |7 ph118952  |z starověký Egypt  |2 czenas 
650 0 7 |a bohyně  |7 ph118953  |z starověký Egypt  |2 czenas 
650 0 7 |a démoni  |7 ph119688  |z starověký Egypt  |2 czenas 
650 0 7 |a egyptské náboženství  |7 ph202931  |2 czenas 
650 0 9 |a demons  |2 eczenas 
650 0 9 |a Egyptian religion  |2 eczenas 
650 0 9 |a goddesses  |2 eczenas 
650 0 9 |a gods  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20051128  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051209  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20051213  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061102  |l MUB01  |h 1138 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0525 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0048 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1649 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1346 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0706 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20130307  |l MUB01  |h 1507 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2356 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1049 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2313 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1902 
M54 |a 299 
M54 |a 299.31 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 299-JANÁ1-1  |5 2570509571  |4 *  |8 20051128  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 299-JANÁ1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 33  |j VYBER