Cenová politika v podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Straková, Michaela (*ap)
Other Authors: Novotný, Jiří, 1944- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 08661ctm a22021377a 4500
001 MUB01000440712
003 CZ BrMU
005 20100421134918.0
008 050211s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 378.22  |2 MRF 
080 |a 338.5  |2 MRF 
100 1 |a Straková, Michaela  |* [absolvent ESF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Cenová politika v podniku  |h [rukopis] /  |c Michaela Straková 
246 1 1 |a Price policy in the company 
260 |c 2005. 
300 |a 70 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Novotný 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Ekonomicko-správní fakulta, 2005. 
530 |a Dostupné též v elektronické formě. 
650 0 7 |a cenová politika  |7 ph316284  |2 czenas 
650 0 7 |a cenová strategie  |2 local 
650 0 7 |a ceny  |7 ph114227  |2 czenas 
650 0 9 |a price policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a prices  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Novotný, Jiří,  |d 1944-  |7 jn20000710459  |% UČO 785  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra podnikového hospodářství  |7 mzk2003189202  |4 dgg 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20051027  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20051110  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070727  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080407  |l MUB01  |h 1710 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1558 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0113 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100421  |l MUB01  |h 1349 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100517  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100517  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100517  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100517  |l MUB01  |h 1311 
CAT |c 20110326  |l MUB01  |h 2010 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0042 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0702 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130516  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130516  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130619  |l MUB01  |h 1233 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1708 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1716 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180813  |l MUB01  |h 2112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180813  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1410 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2049 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200817  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200817  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20201015  |l MUB01  |h 1415 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210322  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210322  |l MUB01  |h 1140 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1902 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1106 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
M55 |a e-prezenčka (VSKP-MU) 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 BAK-1809  |5 4200442671  |8 20051027  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d BAK-1809  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKL-E