Word 2000 : podrobný průvodce pokročilého uživatele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pecinovský, Josef, 1946- (Author), Pecinovský, Rudolf, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, c2001
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02636cam a22006857a 4500
001 MUB01000433622
003 CZ BrMU
005 20110718081105.0
008 031128s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb001002809 
020 |a 80-247-9021-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.42  |2 MRF 
080 |a 004.912  |2 MRF 
080 |a 004.42Word  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Pecinovský, Josef,  |d 1946-  |7 jn99240000859  |4 aut 
245 1 0 |a Word 2000 :  |b podrobný průvodce pokročilého uživatele /  |c Josef Pecinovský, Rudolf Pecinovský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c c2001 
300 |a 271 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík 
650 0 7 |a počítačové programy  |7 ph124516  |2 czenas 
650 0 7 |a textové editory  |7 ph139315  |2 czenas 
650 0 7 |a Microsoft Word 2000 (software)  |7 ph117882  |2 czenas 
650 0 9 |a computer programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a text editors  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft Word 2000  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Pecinovský, Rudolf,  |d 1954-  |7 xx0017259  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1751 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100817  |l MUB01  |h 1338 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100908  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a KZEMANOVA  |b 02  |c 20110718  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2344 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180824  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 MIK  |b mikrobiologie  |3 I 2655  |9 MIK-15163-01  |6 2003/2728  |5 3147R39522  |4 DPČ: I 2655, DISP.: MIK  |7 DISP.: MIK  |8 20031128  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c mikrobiologie  |d I 2655  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j MIK