Prevence aterosklerózy v dětském věku /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Šamánek, Milan, 1931-2020 (Author), Urbanová, Zuzana, 1953- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2003.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03109cam a22006617a 4500
001 MUB01000433490
003 CZ BrMU
005 20150429123923.0
008 031022s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-7262-229-3 :  |c Kč 290,00 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002  |d BOD034 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.13-004.6  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Šamánek, Milan,  |d 1931-2020  |7 jk01122467  |4 aut 
245 1 0 |a Prevence aterosklerózy v dětském věku /  |c Milan Šamánek, Zuzana Urbanová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2003. 
300 |a 235 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a ateroskleróza  |7 ph118652  |2 czenas 
650 0 9 |a atherosclerosis  |2 eczenas 
700 1 |a Urbanová, Zuzana,  |d 1953-  |7 jn99240001224  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20061204  |l MUB01  |h 1517 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a KUCEROVA  |b 02  |c 20090824  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20100128  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150130  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2343 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150429  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150430  |l MUB01  |h 0103 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200504  |l MUB01  |h 2357 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-28786  |9 VV-15047-02  |6 04/0593  |5 3147R25331  |4 G-2804-03, DPČ: 04/6, DISP.: FYZ  |7 DISP.: FYZ  |8 20040408  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20061204  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-28787  |9 VV-433490-01  |6 3284001025  |5 3284001025  |4 DISP.: LF  |8 20100128  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20100128  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.7-ŠAMA  |9 UKS-15047-01  |6 20032237  |5 3147014700  |8 20031022  |f 70  |f Prezenční  |r 20061204  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-15047-03  |6 3147024671  |5 3147024671  |8 20061122  |f 78  |f Mimo UK  |g 2006-303  |r 20061204  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-28787  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 8  |j SKLAD 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH  |k 0