Nemalobuněčné karcinomy plic klinickohistopatologická studie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křen, Leoš, 1966- (Dissertant)
Corporate Author: Masarykova univerzita. Lékařská fakulta
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 02993ctm a22007333a 4500
001 MUB01000433249
003 CZ BrMU
005 20200513152508.0
008 030905s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-006  |2 MRF 
100 1 |a Křen, Leoš,  |d 1966-  |7 xx0081918  |% UČO 24010  |4 dis 
245 1 0 |a Nemalobuněčné karcinomy plic  |h [rukopis] :  |b klinickohistopatologická studie /  |c Leoš Křen. 
260 |c 2003. 
300 |a 81 l. :  |b barev. fotogr., grafy +  |e autoreferát 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
650 0 2 |a Carcinoma, Non-Small-Cell Lung 
650 0 7 |a histopatologie  |7 ph137966  |2 czenas 
650 0 7 |a nemalobuněčný karcinom plic  |x patologie  |2 czmesh 
650 0 9 |a histopathology  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/24010/lf_d/  |% s22520 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070124  |l MUB01  |h 1543 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070622  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130524  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140213  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180710  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20181119  |l MUB01  |h 1819 
CAT |c 20190220  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200513  |l MUB01  |h 1525 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1901 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-2921  |9 UKB-02957-01  |6 VPR03/33  |5 3147020896  |8 20030905  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20080702  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-2921  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD