IKEM : Institut klinické a experimentální medicíny : vznik, současný stav, perspektivy /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1972.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02060cam a22005057a 4500
001 MUB01000433081
003 CZ BrMU
005 20080929103359.0
008 030819s1972 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
245 0 0 |a IKEM :  |b Institut klinické a experimentální medicíny : vznik, současný stav, perspektivy /  |c [zpracoval kolektiv vědeckých pracovníků IKEM]. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1972. 
300 |a 91 s. 
610 2 7 |a Institut klinické a experimentální medicíny  |7 kn20010711147  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
710 2 |a Institut klinické a experimentální medicíny  |7 kn20010711147  |4 pbl 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080625  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080625  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080929  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1654 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1901 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2897  |9 UKA-08855-01  |6 801524  |5 3147R06968  |8 20030819  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-2897  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD