Metody pro detekci a registraci jaderného záření /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petržílka, Václav, 1905-1976 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1959.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02589cam a22005777a 4500
001 MUB01000432993
003 CZ BrMU
005 20151008215714.0
008 030807s1959 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000685452 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 539  |x Fyzikální stavba hmoty. Jaderná fyzika. Molekulární fyzika  |2 Konspekt  |9 6 
080 |a 539.164/.169  |2 MRF 
080 |a 539  |2 MRF 
100 1 |a Petržílka, Václav,  |d 1905-1976  |7 jk01092871  |4 aut 
245 1 0 |a Metody pro detekci a registraci jaderného záření /  |c Václav Petržílka. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Nakladatelství Československé akademie věd,  |c 1959. 
300 |a 260 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a ionizující záření  |7 ph121183  |2 czenas 
650 0 9 |a ionizing radiation  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080530  |l MUB01  |h 1525 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110719  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0655 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a PRESOVAX  |b 02  |c 20151008  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BIF  |b biofyzika  |9 BIF-432993-02  |6 60/3797  |5 3147R37900  |4 DPČ: 1147, DISP.: BIF  |7 DISP.: BIF  |8 20110719  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2708  |9 UKA-08700-01  |6 600103  |5 3147R06867  |8 20030807  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-5305  |9 SKLAD-432993-01  |6 59/60  |5 3285R00561  |4 DPČ.: 5/60, DISP.: ANORG  |7 DISP.: ANORG  |8 20081103  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c biofyzika  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j BIF