Food allergy and intolerance /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Brostoff, Jonathan, 1934- (Editor), Challacombe, Stephen J. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: London : Saunders, 2002
Edition:2nd ed.
Subjects:
LEADER 02867cam a22007097a 4500
001 MUB01000431826
003 CZ BrMU
005 20170529140731.0
008 021121s2002 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
020 |a 0-7020-2038-9 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-02:613.2  |2 MRF 
080 |a 616-02:616-092.19  |2 MRF 
080 |a 616-02.19:613.26/.29  |2 MRF 
245 0 0 |a Food allergy and intolerance /  |c edited by Jonathan Brostoff, Stephen J. Challacombe 
250 |a 2nd ed. 
260 |a London :  |b Saunders,  |c 2002 
300 |a xiv, 977 s. :  |b il., čb. fot. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a alergie na potraviny  |7 ph192845  |2 czenas 
650 0 7 |a alergie  |7 ph118341  |2 czenas 
650 0 7 |a alergologie  |7 ph118342  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinová intolerance  |7 ph505550  |2 czenas 
650 0 9 |a food allergy  |2 eczenas 
650 0 9 |a allergy  |2 eczenas 
650 0 9 |a allergology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food intolerance  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Brostoff, Jonathan,  |d 1934-  |7 xx0032964  |4 edt 
700 1 |a Challacombe, Stephen J.  |7 mub2015880865  |4 edt 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090902  |l MUB01  |h 1336 
CAT |c 20090917  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20090921  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20090922  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a KOTULANOVA  |b 02  |c 20100930  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a STODOLA  |b 02  |c 20110531  |l MUB01  |h 1540 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150803  |l MUB01  |h 0623 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20170529  |l MUB01  |h 1407 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 IMU  |b imunologie  |3 LF 118  |9 IMU-14354-02  |6 2003/99  |5 3147R34678  |4 DPČ: 118  |8 20030116  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s G-3235 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-21161  |9 2DK-14354-01  |6 2002/1842  |5 3147R50005  |4 DISP.: 2DK  |7 DISP.: 2DK  |8 20021128  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-21161  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD