Bronchogenní karcinomy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Baštecký, Jan, 1899-1979 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Nákladem vlastním, 1938
Edition:[1. vyd.].
Subjects:
Cover Image
LEADER 01996nam a22005297a 4500
001 MUB01000431385
003 CZ BrMU
005 20170719110901.0
008 020808s1938 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-006.6  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Baštecký, Jan,  |d 1899-1979  |7 jk01011089  |4 aut 
245 1 0 |a Bronchogenní karcinomy /  |c Jan Baštecký 
250 |a [1. vyd.]. 
260 |a V Praze :  |b Nákladem vlastním,  |c 1938 
300 |a 366 s., obr. příl. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a bronchogenní karcinom  |7 ph138071  |2 czenas 
650 0 9 |a bronchogenic carcinoma  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20090408  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0520 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0403 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0653 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170719  |l MUB01  |h 1109 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-7985  |9 UKA-07118-01  |6 733065  |5 3147R10598  |8 20020808  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-7985  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD