Vývoj moderního lékařství /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Glaser, Hugo, 1881-1976 (Author)
Corporate Author: Československá společnost pro šíření politických a vědeckých znalostí
Other Authors: Sajner, Josef, 1909-1992 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1962
Series:Malá moderní encyklopedie (Orbis) ; sv. 31
Subjects:
Related Items:Translation of: Aufstieg der Heilkunde
LEADER 03975cam a22008297a 4500
001 MUB01000431163
003 CZ BrMU
005 20180618175440.0
008 020802s1962 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000613760 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114  |d BOD001  |d BOD002 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a 61(091)  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Glaser, Hugo,  |d 1881-1976  |7 jn20000601849  |4 aut 
245 1 0 |a Vývoj moderního lékařství /  |c Hugo Glaser ; přel. a upr. Josef Sajner 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1962 
300 |a 341 s., [16] s. obr. příl. 
490 1 |a Malá moderní encyklopedie ;  |v sv. 31 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík 
546 |a Přeloženo z němčiny 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny lékařství  |7 ph484341  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of medicine  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
700 1 |a Sajner, Josef,  |d 1909-1992  |7 jk01110306  |4 trl 
710 2 |a Československá společnost pro šíření politických a vědeckých znalostí  |7 ko2004231823 
765 0 |t Aufstieg der Heilkunde  |9 Česky 
830 0 |a Malá moderní encyklopedie (Orbis) ;  |v sv. 31 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0614 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080428  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080428  |l MUB01  |h 1311 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20090918  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0520 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100920  |l MUB01  |h 2134 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120821  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121129  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0652 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20140108  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150501  |l MUB01  |h 0148 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180424  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20180618  |l MUB01  |h 1754 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-18796  |6 62-5315  |5 257R130687  |8 20140108  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20140108  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ANA  |b anatomie  |3 A/1797  |6 62/2460  |5 3147R52117  |4 DPČ: 62/103, DISP.: ANA  |7 DISP.: ANA  |8 20180618  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |6 622355  |5 3147R46873  |4 Mgr. Kučerová - Ústav ochrany a podpory zdraví  |8 20140915  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-11165  |9 SKLAD-431163-01  |6 64/1336  |5 3147R27827  |4 DPČ: 64/63, DISP.: PSY vyř. prot. 9/2014  |7 DISP.: PSY  |8 20090918  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |p VY  |p Vyřazeno  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2169  |9 UKA-06522-01  |6 690023  |5 3147R05852  |8 20020802  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c anatomie  |d A/1797  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 0  |j ANA 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-18796  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD